Interim-directie

Ik zet mij graag in als interim-directeur ter vervanging en/of optimalisering van uw organisatie.

Verbindend, inspirerend, strategisch, daadkrachtig, doelmatig & transparant, analytisch, werkend vanuit passie & met plezier, oplossingsgericht, deskundig, opgeruimd karakter. Zomaar een aantal woorden waarmee de mensen met wie ik werk(te), mij omschrijven.

Ik ben een leider die werkt op basis van ‘verbindend en wederzijds vertrouwen’, vandaar de naam van mijn bedrijf: Ad Confidunt (Latijn: vertrouwen). Ik werk vanuit vertrouwen in en met het team, met oog voor de mens (zich gezien en gehoord voelen, ontwikkelen, inspireren, gebruik maken van expertise en talenten) want in je team zit je kracht! Ik verbind mij snel met collega’s, leerlingen en ouders zodat ik mij optimaal kan inzetten voor: de leerling.

Begeleiding van management

Daarnaast begeleid ik management (directies, bouwcoördinatoren, teamleiders, IB’ers) op het gebied van onder andere: opzetten van een managementstructuur (wie draagt welke verantwoordelijkheden, wie heeft welke taken), opzetten van gespreid leiderschap, stapsgewijs creëren van een professionele leergemeenschap, overzicht en gericht inzetten van financiën.

Martin de Kock

Bestuurder De Stroming gemeente Altena

Frank is als directeur in staat om te inspireren tot en te bouwen aan een lerende organisatie. Hij betrekt stakeholders in en om de school proactief en realiseert daarmee draagvlak voor beleid en organisatie. Als leidinggevende spreekt Frank leraren aan op professioneel gedrag en volgt op transparante manier de schoolontwikkeling waarbij hij verantwoordelijkheid deelt en successen viert. In het directeurenoverleg stelt Frank zich constructief op en daarbij vormt zijn analytisch vermogen en creatieve instelling een waardevolle bijdrage aan het geheel.

Linda Korevaar

Leerkracht groep 6 & eventmanager bij de Prinses Julianaschool in Gouda

Als directeur is Frank betrokken op zijn collega’s, de ouders van de leerlingen en de leerlingen zelf. Hij ziet mensen zoals ze zijn en anticipeert daarop. Met zijn bevlogen instelling verbindt hij mensen en zet hij de mensen in hun kracht. Daardoor ontstaan er mooie kansen om te ontwikkelen als team.
Frank is betrouwbaar en toegankelijk. Zijn energie en humor zorgen voor een prettige werksfeer.

Jochanan Liefting

Teamleider bovenbouw & leerkracht groep 7 bij de Prinses Julianaschool in Gouda

Frank heb ik leren kennen als een bevlogen schoolleider. Zijn positieve mensbeeld met daarnaast een goede dosis humor werken aanstekelijk in een organisatie.
Frank heeft visie, houdt van uitdagingen, werkt slagvaardig en komt snel tot de kern. Het team wordt hierin stap voor stap meegenomen om gezamenlijk richtinggevende keuzes te bepalen.
Hij is prikkelend, denkt buiten de geijkte kaders en stimuleert professionele ontwikkeling van iedereen. Kortom: een vakman!

Ad Confidunt Onderwijsmanagement, -advies & coaching

tel-nr. 06-5719 7760
e-mail info@adconfidunt.nl
KvK-nr. 88591689
BTW-nr. NL004104576B78
IBAN NL94 KNAB 0515 6320 74