Wie ben ik?

Verbindend, inspirerend, strategisch, daadkrachtig, doelmatig & transparant, analytisch, werkend vanuit passie & met plezier, oplossingsgericht, deskundig, opgeruimd karakter. Zomaar een aantal woorden waarmee de mensen met wie ik werk(te), mij omschrijven.

Ik ben een leider die werkt op basis van ‘verbindend en wederzijds vertrouwen’, vandaar de naam van mijn bedrijf: Ad Confidunt (Latijn: vertrouwen).

Ik werk vanuit vertrouwen in en met het team, met oog voor de mens (zich gezien en gehoord voelen, ontwikkelen, inspireren, gebruik maken van expertise en talenten) want in je team zit je kracht! Ik verbind mij snel met collega’s, leerlingen en ouders zodat ik mij optimaal kan inzetten voor: de leerling.

Ik heb visie op en ervaring in onder andere het opzetten van een managementstructuur, gespreid leiderschap in een team, een professionele leergemeenschap, verbetering van onderwijsresultaten en overzicht en gericht inzetten van financiën (mijn ervaring in de financiële branche draagt daaraan bij).

Ik zet mij graag in als interim-directeur ter vervanging en/of optimalisering van uw organisatie. Daarnaast kan ik voor u van betekenis zijn op het gebied van management, onderwijs (zoals begeleiding van een team en het verzorgen van een studiedag), professionele leergemeenschap en financiën. Ook coaching van startende of ervaren directeuren is een van mijn werkzaamheden.

U kunt mijn CV inzien:

Ik werk rechtstreeks als ZZP-er; ook werk ik samen met onder andere het Onderwijsbureau, WVS Onderwijs, 1801 jeugd- en onderwijsadvies, Scolix en Interim-Onderwijs.nl.

Graag kom ik met u in contact!

Ad Confidunt Onderwijsmanagement, -advies & coaching

tel-nr. 06-5719 7760
e-mail info@adconfidunt.nl
KvK-nr. 88591689
BTW-nr. NL004104576B78
IBAN NL94 KNAB 0515 6320 74